ЗАКРИТІ ЗА РІШЕННЯМ СУДУ!

Всі 2 компанії ключового партнера Проєкту Венера, з яким вони планували побудувати місто в пустелі в Перу, були одночасно закриті за рішенням суду (1, 2) за ненадання звітності за всі 3 роки існування компаній. І це при тому, що було створено клон раніше збанкрутілої компанії, яка не зуміла розплатитися за своїми зобов’язаннями і яка, судячи з дати реєстрації їхнього сайту, фактично була ще одним клоном попередньої компанії.

Йдеться про The Thorium Network і MECi Group. Ви все ще можете знайти The Thorium Network у блоці партнерів на сайті Проєкту Венера, у репості на Facebook у групі Проєкту Венера “The Thorium Newsletter”, де вони говорять про тісну спільну роботу з будівництва міста.

Саме наше розслідування шахрайських слідів Джеремайї Джозі, директора цих компаній, і всього його ланцюжка підставних компаній, включно з фальшивою нафтогазовою компанією, спричинило найбільше протистояння з радою директорів “Проєкту Венера”, причому Саймон Мішо двічі обіцяв подати до суду за наклеп.

Схоже, саме наше розслідування – зокрема про секретні плани “Проєкту Венера” – затримало краудфандинг “Міста в пустелі”, і ми вберегли багатьох шанувальників “Проєкту Венера” і Жака Фреско від можливих неприємностей. Або ще не вберегли?

Яке виправдання вони придумають цього разу?

You might also like